Instagram-color Created with Sketch.

Volg ons op

Foto's voor een ijzersterke Personal brand!

bekijk shoot

Voor de Personal Branding Shoot met Expat Expert Lisanne, kozen wij een prachtige lichte locatie in het hartje van de Pijp, Amsterdam. Dit in combinatie met casual chique outfits in haar branding kleuren en verschillende settings, maakte deze branding shoot tot een waar succes! Lisanne wilde voor haar nieuwe bedrijf waarmee zij expat ouders gaat helpen de perfecte basisschool te kiezen voor hun kinderen een uitgebreide fotobank. Met deze foto's kan zij haar socials en website gaan inrichten met style helemaal passend bij haar personal brand! 

lisanne loep / EXPAT EXPERT & LEERKRACHT

Personal Branding Shoot

bekijk shoot

"Ik voelde mij begrepen en had vertrouwen in de shoot wat mij ook weer zelfverzekerder maakte omdat ik wist wat ik kon verwachten."

Voor de shoot van huisstijlexpert Suzanne kozen wij het Strand van Castricum aan Zee als backdrop voor haar Personal Branding shoot. Voor haar bedrijf wilde zij graag zakelijke foto's laten maken in een relaxte setting.

SUZANNE VAN BEEK / HUISSTIJLEXPERT

Personal Branding Shoot

bekijk shoot

"Ik voelde mij direct op mijn gemak bij Willemijn en beveel haar dan ook van harte aan"

Voor interieurstyliste Lotte reisde ik af naar Breda voor een Lifestyle & Personal Branding shoot op wel een hele bijzondere locatie. Wij begonnen de shoot in het huis van een klant dat helemaal verbouwd werd. Hier legde ik Lotte vast in haar natuurlijke habitat tussen de kale muren en kleurwaaiers. Daarna gingen wij de natuur in waar zij op een prachtige locatie deze bijzondere setting creëerde voor nog wat lifestyle beelden. 

LOTTE VAN BERKEL / INTERIEURSTYLIST

Personal Branding Shoot

Elsa govaarts / schrijfster

bekijk shoot

WORKSHOP JOSE CHAN / VRIJ WERK

bekijk shoot

babette siebes / social media expert

bekijk shoot

MAGISCH MARRAKESH / RIAD BERBÈRE

BEKIJK FOTO'S

RIAD L'ATELIER / VRIJ WERK

BEKIJK FOTO'S

INTERIEUR & LIFESTYLE fotografie / RIAD L'ATELIER

BEKIJK FOTO'S

versturen »

love what you see?

Laten we samen werken!

Een shoot boeken of meer informatie opvragen? Vul het formulier hieronder in of stuur een mailtje naar info@trame.nl en dan mail ik je terug of plannen wij een korte call in!

THANK YOU! 

Ik neem binnenkort contact met je op!