Instagram-color Created with Sketch.

Volg ons op

Foto's voor een ijzersterke Personal brand!

Wandelen, lezen, Netflix & kettingen maken

Weekenden

20 personal branding shoots & een droomshoot in de natuur

2022 goals

John Mayer, country muziek, rotan, keramiek, beige, Hallmark films, de natuur & fotografie

Loves

Authenticiteit is key!
Ik vind authenticiteit en oprechtheid heel erg belangrijk. Iedereen is uniek en dat is ook waar je krachten liggen.

fun facts over mij

5
1.

Spontane introvert
Ik ben wat ik zelf noem een spontane introvert. Ik ben graag op mijzelf en kan goed alleen zijn, maar desondanks ben ik ook een sociaal en spontaan persoon die graag onder de mensen is. Eerst vond ik het maar lastig om ervoor uit te komen en zag het heel erg als een belemmering, tot dat iemand tegen mij zei: "Willemijn, het is juist jouw kracht. Je praat niet te weinig, je luistert veel!". Nu zie ik het niet meer als een last, maar als een cadeautje, want door te luisteren weet ik precies wat mijn klanten willen en kan ik werk leveren waar zij ontzettend gelukkig van worden.

2.

Lievelingskleur
Mijn lievelingskleuren zijn beige en bruin, dit samen met natuurlijke aarde tinten, wellicht heb je dit al gemerkt op mijn website ;)

3.

Rotan
Ik heb een lichte rotan verslaving. Van rotan stoelen, tot lampenkappen, mandjes en tafeltjes, ik hebt het, en ja de kleinere items kun je lenen voor de shoot!

4.

Pun intended
Ik ben gek op slechte woordgrappen, hoe fouter hoe beter. Als er een woordgrap gemaakt kan worden en de situatie laat het toe is er 99% kans dat ik het doe.

5.

versturen »

love what you see?

Laten we samen werken!

Een shoot boeken of meer informatie opvragen? Vul het formulier hieronder in of stuur een mailtje naar info@trame.nl en dan mail ik je terug of plannen wij een korte call in!

THANK YOU! 

Ik neem binnenkort contact met je op!